Karatsu

He's all man, can you dig it?

Description:

Karatsu BATTLE-stats

Attributes:
Earth 3
Stamina 3, Willpower 3

Water 3
Perception 3, Strength 3

Fire 2
Agility 3, Intelligence 2

Air 2
Reflexes 3, Awareness 2

Void 4

Skills:
Defense 3, Kenjutsu 2, Kyujutsu 2, Spears 4, Meditation [void recovery] 2, Theology 2, Lore: shugenja 2, Battle 3, Etiquette 3, Iaijutsu 4, Hunting 2, Horsemanship 1, Jiujutsu 2, Stealth 1, Instruction 1, Lore: Semboku 1.

Advantages:
Tactician (6).

Disadvantages:
Social disadvantage: ronin, Greedy (-4), Lost Love: min lillebror er død :’( (-1).

School:
Shiba bushi rank 2
Insight: 3/ 175

Honour: 2,7

Glory: 1,3

XP 3 / brugt 41

Våben:
Nagamaki 4K3 / 5K3 (vs mounted & large), katana 6K2, Bow 5K2.
AC: 27

Living expenses per måned:
Mad & druk 15 zeni.
Prostituerede 30 zeni (3 hver måned).
Ialt: 15/45 zeni.

Bio:

Baggrunds historie
Karatsu er originalt fra Nanimo provinsen i Føniks klanen, hvor han blev født ind i en familie af Isawa shugenja. Desvære havde Karatsu ikke det magiske talent til at være en shugenja som hans forældre og deres forældre havde været før det (og deres forældre). Selv om han havde forberedt sig og studeret de mange tekster og om ånder og shugenja magi, og bedte med ildhu i templerne så var det ikke hans skæbne at kunne påkalde åndernes kræfter.
Den dag i dag ved Karatsu ikke hvorfor han valgte krigerens vej via Shiba familiens fægteskole, men måske var det fordi at som en Isawa var det hans skæbne at mestrer dødbringende kræfter, værende de af fysisk eller åndelig natur.

Hans sensei var (og stadigt er da han ikke er død), Shiba Yoshida som administrerede provinsens bedste fægteskole. Selv om han havde talent for kamp og strategi, så var Karatsu ikke temperament til at være en bodyguard, hvilket er hvad hans skæbne synes at være. Med tiden blev han anerkendt som Yoshida’s bedste elev.

Den skumle og tragisk del
Nanimo provinsen ligger op ad Drage og Løve klanerne og er derfor regeret af Shiba familien, men det havde længe været Isawa familiens ambition at overtage kontrollen af denne provins da det gjorde det lettere for dem at have en direkte hånd i diplomati på et lokal plan. Dette skabte en splittelse imellem de to familier i provinsen, selv om ud ad til alle parter gjorde deres bedste for at skjule det.
Karatsu’s far Isawa Saito havde til agt at lave et politisk kup og blive daimyo over Nanimo provinsen, men på en sådan måde at det så ud som om det var Løve klanen der stod bag, og så overtage ledelsen.
Karatsu havde en vigtig role da han var respekteret i begge lejre, han tjente som sin faders spion hos Shiba familien, men Karatsu tjente også som Shiba familien’s spion. Han var en dobbelt agent.

I sidste ende besluttede daimyoen at gøre det af med Isawa Saito og hans umiddelbare familie, uden lederskab ville provinsens resterende Isawa ikke kunne gøre noget, og det ville købe daimyoen tid til at cementere sin position politisk. Så da daimyoen (igennem Shiba Yoshida) gav ordren til at Karatsu skulle snigemyrde sin egen familie, valgte Karatsu ærens vej. Med assistance fra to andre bushi fra dojoen – Shiba Tetsu og Shiba Fujin, nakkede de i fælleskab Karatsu’s far, mor, hans tre onkler, hans moster, to fastere, to kusiner, to fætrer, og syv tjenestefolk. Den skæbnesvangrer nat dræbte Karatsu, Fujin, og Tetsu elve Isawa samuraier i alt, kun 6 børn overlevede, men da Fujin og Tetsu også agtede at dræbe dem, måtte Karatsu sætte foden ned. Selv om kun tre af dem var samuraier, så var en af dem… Karartsu’s yngre bror.
Karatsu og hans medsammensvorne kunne i sidste ende ikke finde et komprimis, de mente at ordrer var ordrer og at de skulle følges til punkt og prikke, hvilket pissede Karatsu af DA HAN LIGE HAVDE MYRDET HELE SIN EGEN FAMILIE! Så han slog Fujin og Tetsu ihjel uden at blinke.

Inden Karatsu drog i eksil slog han forbi (sensei) Shiba Yoshida og meddelte at opgaven var klaret, men at han ikke agtede at begå sepukku for at slette alle spor. Han ville tage skylden for hele masse mordet og tage langt væk fra Føniks klanen, imod at de lader hans lillebror og de to andre børn (en fætter og en kusine) overleve. Shiba Fujin og Shiba Tetsu ville blive husket som heltemodige samuraier der døde i et forsøg på at stoppe hans hærgen og der ved sikre Shiba familiens ære. Men hvis daimyoen nogensinde gjorde de overlevne Isawa ondt, så vil Karatsu fortælle Isawa familien hvad der virkeligt forgik den nat.

Alt dette skete for fem år siden

Enemy mine
Hele situationen er politisk behandlet som en intern Isawa sag, hvilket er hvorfor Karatsu ikke er eftersøgt af de kejserlige magistrater. Føniks klanen mener ikke at resten af Rokugan skal “blandes” ind i en ømfindtlig affære.
Da hele min karakters baggrund er inspireret af Uchiha Itachi fra Naruto serien, så hvad med at Karatsu har en “Uchiha Sasuke” inspireret karakter som er ude efter ham? lad os kalde ham… Isawa Sasuke. Han er uddannet Isawa shugenja (med speciale i ild formularer). Han har trænet som en gal siden den nat hvor han oplevede sin ældre bror myrde 13 samuraier (og nogle tjenere). Han har siden da fået officiel tilladelse til at finde og tage hævn over Karatsu, hvilket passe både Shiba og Isawa familien fint. De to andre overlevne børn (en fætter og en kusine) er ikke gamle nok til at gå på hævntogt, endnu.
Regel teknisk vil jeg køre det som en sworn enemy disadvantage med en modstander som lige så stærk som mig selv (2 point), kombineret med et dependant disadvantage til 1 point. Sasuke kan klare sig selv, men Karatsu ønsker også at passe på ham og samtidigt holde hele Isawa vs Shiba sagen en hemmelighed. Så Isawa Sasuke er både en farlig fjende og en god hook til EVENTYR, da han i sin iver for at cappe’ Karatsu kan rodde sig ud i alskens problemer.

Karatsu

Between honor and a hard place doktor_fritz Hyperprime