Mirumoto

Description:

Advantages:
Strength of the Earth (4 point version)
Daikoku’s blessing

Disadvantages:
Overconfident
Obligation (4 point) til Monken Koshin.

Bio:

Ved første øjekast er Mirumoto en typisk ronin, som dog har et atypisk godt sværd.
Et dybere blik afslører en exceptionel sværdsmed og dygtig bushi med en for roniner mere en typsik sans for samuraiens ideal.
Denne opfattelse er dog fundamentalt lige så forkert som den første, for Mirumoto har en dyb hemmelighed – han er ikke en ægte ronin, ej heller nogen anden form for samurai, men blot en bonde som spiller skuespil.

Hans historie starter i en lille trane-styret mine landsby ved navn Mura Otámi hvor han var født og opvokset under navnet Tonshi.
Ligesom sin far tjente han der som den lokale landsbysmed,og brugte sin tid på at reparere eller smede plove, hakker og andet værktøj. Det nærmeste han dengang havde med samuraier at gøre var når det var tid til at betale skat, samt den ene gang en gennemrejesne courtier havde behov for at få sin hest skoet.
Og så naturligvis de store kendte historier om berømte Samuraier som er så populære blandt folket.
Dette ville sandsynligvis aldrig have ændret sig hvis ikke den lokale Guvenør, en berømt sværdsmed ved navn Kakita Tamahame, besluttede sig for at han ville give et specialesmedet Daisho til Trane-Daimyoens yngste datter i anledning af dennes forestående Gempukku.
Her slog heldet eller skæbnen til og Tamahame’s assistent blev alvorligt såret i en ulykke. Normalt ville Tamahame blot havde sendt bud efter en erstatning. Men han frygtede at en af hans fjender, courtieren Doji Asami ville benytte sig af chancen til at tage en del af æren for sværdenes skabelse, og valgte istedet at bruge en af sine undersåtter.
Da Tonshi allerede kendte de mest basiske principper om at begå sig i en smede var det ham som Tamahame kaldte på.

Over det næste stykke tid lærte Tonshi om sværdsmedningens kunst og blev mere og mere oplidnet ved drømmen om samuraiens ideal og heltemod.
Denne drøm blev så stærk i ham at han i smug smedede et daisho over de næste par måneder som han så stak af med netop som Tamehame nåede den sidste del af smedningen af det mesterlige daisho.
En proces som Tonshi vidste at grundet dens dybe spirituelle og kunstneriske natur Tamehame ville udføre alene og aldrig afbryde blot for at fange og straffe en flygtet bonde.

For at sikre sig at han ikke blev fanget Barberede Tonsho sit skæg af, skiftede navn til Mirumoto og gik østpå indtil byernes bannere skiftede farver.
[Ikke helt færdig med BG resten i punktform indtil videre]

*Vandrede i lidt tid, svært ved at skaffe mad.

 • lærte de mest basale overlevelses færdigheder af en omrejsende Monk fra Thousand Heroes ordenen, ved navn Koshin, som redede Mirumoto’s liv efter at denne havde fået bank af nogle banditter han havde prøvet at bekæmpe.
  *denne gav ham også?/mirumoto købte et eksemplar af Mirumoto’s Niten som Mirumoto har brugt som basis for sin sværdstil.
  *bekæmpede banditter fra før? måske først efter grundlæggelse af Unsung Heroes? måske slet ikke?
  *mødte på et tidspunkt Taishi’s far Shotan og andet medlem, whatshisname-san og grundlagde sammen The Unsung Heroes.
  *whatshisname-san dør og på et tidspunkt slutter Karatsu og Hikaru Yuki sig til gruppen
  *Taishi opvorkser og Shotan dør
  *udefineret periode med fælles eventyr/job/overlevelse
  *kampagnestart

Mirumoto

Between honor and a hard place doktor_fritz vegetalss4